Втори ден на разговори за постигане на коалиционно споразумение

Втори ден на разговори за постигане на коалиционно споразумение

Втори ден на разговори за постигане на коалиционно споразумение

Продължават разговорите, водени от "Продължаваме промяната", за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление на страната. Първият цикъл разговори по въпросите на енергетиката, икономиката, транспорта и правосъдието се състоя вчера. Всяка тематична дискусия се води от един от двамата лидери на коалицията - Кирил Петков или Асен Василев.

Разговорите продължават днес сутринта, с начален час 10:00 ч. по темите "Здравеопазване" и "Земеделие". От 15:00 ч. са предвидени дискусиите по въпросите на образованието и електронното правителство.

Сред експертите, потвърдили участието си в разговорите на тема здравеопазване, са Георги Михайлов от "БСП за България"/БСП/, Силви Кирилов от "Има такъв народ"/ИТН/, Александър Симидчиев от "Демократична България"/ДБ/ и Иван Маджаров от ПП.

В дискусията "Земеделие" ще участват Момчил Неков /БСП/, Пламен Абровски /ИТН/, Албена Симеонова /ДБ/, Иван Христанов /ПП/.

В срещата на тема "Електронно правителство" ще участват Димитър Данчев /БСП/, Любомир Каримански /ИТН/, Божидар Божанов /ДБ/.

В разговорите по въпросите на образованието ще участват Ирена Анастасова /БСП/, Пламен Николов /ИТН/, Ивайло Старибратов - /ДБ/ и от страна на ПП министър Николай Денков. Срещите ще бъдат предавани на живо в страницата на ПП във Facebook, YouTube и на сайта promeni.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ