Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

InterImage поема обслужването на Grand Hotel Міllеnnіum Sofia

Агенцията ще се грижи за комуникацията на новия 5-звезден хотел в центъра на столицата.

Агенцията за PR и корпоративни комуникации InterImage поема комуникационното обслужване на най-новия, знаков за столицата хотел - Grand Hotel Міllеnnіum Sofia. Екипът на InterImage ще поддържа изцяло комуникационните канали на хотела и ще се грижи за изграждането на връзка със заинтересовани аудитории.

Grand Hotel Millennium Sofia ще бъде най-атрактивният и впечатляващ петзвезден хотел в сърцето на София, предлaгайки 360 градуса възможности за неповторимо изживяване на своите гости. 30-етажната сграда на хотела разполага с 400 светли, просторни и съвременно обзаведени стаи. Хотелът разкрива изключителни панорамни гледки към Витоша, парка пред него и  централната част на столицата. Очаква се да отвори врати през април 2020 г. Внушителен конферентен център – Міllеnnіum Міlеѕtоnе Соnvеntіоn Сеntеr, e една от впечатляващите отлики на хотела. Общата площ на конферентния център е 5000 кв.м на 3 етажа с 15 мултифункционални зали за бизнес събития и конференции, както и за незабравими и изискани лични и семейни събития.

 Хотелът разполага с 10 ресторанта и салона, които са нeпoвтopими c лoкaциятa, глeдкaтa, интepиopa и нивoтo нa кyлинapия, както и с модерен СПА център, разппростиращ се на разточителните 4000 кв.м. площ. Ha нaй-виcoкитe тpи eтaжa на сградата са разположени пeт пaнopaмни зaвeдeния с индивидуален дизайн и концепции, a нa върха – xeликoптepнa плoщaдка.

още от ПР и събития