нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

А сега накъде? Първата младежка конференция Future Makers дава отговорите на 21 ноември

Младежкото събитие Future Makers ще се проведен онлайн, с безплатен достъп за всички, които търсят възможности за кариерно и личностно развитие. Обновената програма включва 9 презентации, 5 уебинара и виртуални срещи с организации, отворени за работа с младежи.

Историите на 10 момичета и момчета на възраст от 17 до 28 години, намерили своето призвание в различни сфери, включително наука, технологии,  предприемачество, изкуство, доброволчество ще разкаже първото издание на младежката конференция Future Makers 2020.  На 21 ноември, то ще се случи онлайн,във формат, който ще даде шанс на повече млади хора да открият ценни идеи и мотивация за своята успешна професионална реализация. Участниците също така ще имат възможност да се срещнат в реално време с различни организации, отворени за работа с младежи. Програмата се допълва от пет уебинара, посветени на теми, свързани с кариерното развитие, които ще се проведат в седмиците преди и след деня на основното събитие.

Участието във Future Makers 2020 е отворено за всички, които търсят вдъхновение и идеи за следващите стъпки от своята реализация, независимо в каква професионална сфера проявяват интерес. Програмата на 21 ноември ще започне с 9 презентации, излъчени на живо в Zoom, както и във Facebook страницата на NEXTSTEP.bg – младежка платформа за кариерно и личностно развитие. Лекторите ще разкажат своите истории пред камерна публика на живо, а посланията им ще бъдат достъпни до всеки, който разполага с устройство с интернет.

Регистрацията за участие е отворена на страницата на събитието за всички, които освен да гледат лекциите, искат да се включат и в разширената част на програмата и да получат допълнителни насоки и материали. В деня на събитието, 21 ноември, са планирани срещи в реално време с представители на организации, отворени за работа с младежи, сред които УНИЦЕФ, AIESEC, „Международната награда на херцога на Единбург“, „Заедно в час“, Банка ДСК, Study Buddy, Jamba, Югозападен университет, NEXTSTEP.bg. Първите 100 регистрирани участници ще получат и специални награди, осигурени от организаторите и партньори на събитието.

В допълнение към основната програма на Future Makers 2020 през ноември и декември ще се случат и пет уебинара, водени от опитни експерти от България и света. Първото от серията събития е насрочено за 17 ноември, когато Димитър Петров, управител на Студио Змей, ще сподели насоки за това „Как да се развиваш в креативната индустрия, дори да не си артист“. На 25 ноември Стилиян Запорожанов, съосновател на програмата по дигитален маркетинг DigitalPro, ще даде на младежите „3 съвета за изграждане на личен бранд, докато си още студент“. На 1 декември Джоана Мао и Ивелина Гаджева ще представят иновативната концепция за ефективно целеполагане Clearing Purpose Framework. Следва уебинарът на Иванка Могилска, копирайтър на свободна практика и автор на блога Svobodnapraktika.com, която на 10 декември ще говори на тема „Какво е да си фрийлансър, подходящо ли е за теб и как да успееш?“. Разширената програма на Future Makers 2020 ще завърши на 15 декември с уебинар, воден от Мартина Тонева и Мартина Банкова, част от екипа на NEXTSTEP.bg, които ще отговорят на въпроса „Как да изградиш успешна кариера, съобразена с твоята личност?“

още от ПР и събития