Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Търсят се млади лъвове!

Oтворена е регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2020 - Film. В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден на или след 22 юни 1989 г.) и да работи в комуникационна агенция.

Целта на състезанието е да бъде избран екип, който да представи България в конкурса Young Lions, категория Film в рамките на фестивала Cannes Lions от 22 до 26 юни 2020 г. в Кан, Франция. Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, съгласно правилата за участие трябва да се регистрира в срок до 31 март 2020 г., като подаде набор от документи. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2020 – Film е безплатна.

На 3 април 2020 г. всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание да се създаде и предаде рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.

Екипът-победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2020, категория Film ще бъде обявен на 7 април 2020 г.

Организатор на конкурса е Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.

още от ПР и събития