Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

3-минутни интервюта помагат за работа в София

Снимка: Мениджър Нюз

Нов, ефективен формат ще срещне квалифицирани кадри с работодатели в София от 29 до 31 октомври. Събитието е безплатно за кандидати, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/

Организаторите от Career Show - експото за квалифицирани кадри на България, предлагат уникалния формат от 3-минутни интервюта за работа. Те дават възможност за лични срещи с работодатели, които търсят квалифицирани кадри в различни сфери. Така, в 3-минутни интервюта кандидатите могат да се срещнат с от 5 до 10 компании, които да предложат работни позиции точно за тях.

Събитията са с различни профили за кадри, владеещи различни чужди езици, специалисти в продажбите, както и експерти финанси и банкиране.

“Опитът ни показва, че това събитие е много ефективно и полезно, както за фирми, така и за кандидати. 3 минути се оказват достатъчни, за да направиш първата среща с потенциален работодател и съответно служител. Ключът е в предварителната подготовка на двете страни и потенциала, който имат във всяка една среща - всичко това събрано само в час и половина. Така всеки ангажиран може да се върне към дневните си задължения”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

 

още от Работа