нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

BILLA България търси нови таланти за стажантска програма

Източник: BILLA България

BILLA България обяви старт на ежегодната си стажантска програма с отворени позиции в отделите „Счетоводство“, „Контрол на фактури“, „Управление на категориите“ и „Недвижима собственост“, а обявата е публикувана в кариерния сайт www.jobs.bg. Кандидатите трябва да имат завършен трети курс на обучение в бакалавърска програма в областта на икономика, търговия, финанси, добри компютърни умения и познания на английски/ и немски език, а сред търсените качества са висока мотивация и адаптивност. Веригата предлага трудов договор за периода на стажа, атрактивно възнаграждение и социални придобивки, от които се възползват и останалите служители на компанията.

Над 110 младежи са преминали през стажантската програма на компанията в периода 2009 – 2020 г. Дори и в пандемичната 2020 година, 11 стажанти успешно се включват в дейността на веригата и пълноценно съдействат в счетоводните, търговските, управленските и маркетинговите дейности. От началото на 2021 г., пет нови таланта се присъединяват към екипа на компанията с желание за кариерно развитие.

„От старта на първата стажантска програма до днес, повече от 40% от стажантите ни са назначени на постоянни позиции. Занапред също ще работим за създаване на нови кариерни възможности за млади хора, приветствайки ги сред своите екипи,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

22 души, стартирали своята кариера в BILLA като стажанти, са останали на постоянна позиция и продължават да вървят напред по вътрешната кариерна пътека. Част от тях са достигнали до позиции Мениджър или Ръководител на отдел.

още от Работа