нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

BULGARIA WANTS YOU - новата платформа за кариера и живот в България

Продуцентите Иван и Андрей представиха платформата на специално събитие.

Нова мултимедийна платформа започва да популяризира България като добро място за живот и кариерна реализация. Проектът под името BULGARIA WANTS YOU е на продуцентите Иван и Андрей, а целта е още по-активна работа за привличане на български граждани от чужбина, но и мотивиране на българите у нас да се реализират в страната, чрез представяне на възможности за работа и информация за живота в различните региони на страната.

Сайтът предлага обяви за работа от най-успешните и социално-ориентирани компании у нас, както и от още много представители на дребния, средния и едър бизнес от различни сфери на дейност, ситуирани в цялата страна.

„BULGARIA WANTS YOU е плод на усилени проучвания, анализи и съвети от различни експерти как да бъдем максимално полезни, както за българите тук и по света, така и за бизнеса, който избира да инвестира в тях, предлагайки им работа. Ние сме с ясното съзнание, че в 21-ви век хората са достатъчно свободни и мобилни, за да пробват различни варианти за своето бъдеще. Но искрено вярвам, че да успяваш у дома, при семейството, може да бъде малко по-лесно.“, сподели Андрей Арнаудов, съосновател на платформата.

Освен емоционалното видео, с което проектът стартира, част от платформата като „добрия пример“ са видео визитките на вдъхновяващи българи – като тези на основателя на сайта Уча.се Дарин Маджаров, предприемача Владимир Давчев и треньорката ни по художествена гимнастика Весела Димитрова, които разказват историята на успеха си, постигнат тук, в България.

Платформата ще предлага възможности за всеки, търсещ работа, независимо от неговото ниво на квалификация, а чрез специално създадения калкулатор, ще може да изчисли дали предлаганата заплата ще отговори на начина му на живот и с колко повече или по-малко средства може да покрие стандарта си в различните региони на страната.

Отново със специално създадени за платформата видеа, сайтът представя предимствата за живот и кариера в  Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна, а скоро и в много други български градове. Сайтът съдържа актуална информация за качеството на живот и социалната среда във всички областни центрове.

Проектът е финансиран с частни средства и се осъществява основно в партньорство с бизнеса, както и с подкрепата на много общини и институции.

В платформата още тази седмица ще може да се кандидатства по актуални обяви на Sutherland, BILLA България, EVN, Cargotec, Kaufland, Мебели Виденов, Еврохолд България, Пловдив Плаза Мол, Юпитер холдинг, Cargill, Асарел-медет, Mr. Bricolage , Пощенска банка, Агресия,  Cremio и други.

Всеки онлайн потребител вече може да разгледа подбрани предложения за работа от специалната селекция работодатели в България на www.bulgariawantsyou.com

Авторите на проекта Иван и Андрей планират и специални турове за представянето на платформата в страната и различни европейски страни тази есен и през пролетта на 2021 година. 

 

още от Работа