Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Дни на кариерата" през октомври в София, Пловдив, Варна и Габрово

Младежките кариерни форуми са мястото, от което започва кариерата на талантливите млади хора. Всяка година компаниите търсят студенти и млади специалисти, които да се присъединят към тях, за да им помогнат да осъществят амбициите, които са си поставили. Младите хора също имат нужда да се срещнат с бизнеса и JobTiger прави всичко възможно да насити тези срещи с топ работодатели вече 18 години.

Едно от изданията, което се радва на растящ интерес в последните години - форумът „Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, тази година ще се проведе в четири града - София, Пловдив, Варна и Габрово, който ще бъде домакин на форума

Форматът събира на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

Събитието се наложи в календара с кариерни форуми в страната и за своите 9 години срещна стотици компании с техните нови служители.  За своето 10-то юбилейно издание JobTiger отново залага на работещата формула да събере най-активните и най-добрите компании и посетители.

Ето и подробният график на провеждане на кариерните дни, организирани от компанията:

София – 10 октомври 2019 г., Национален дворец на културата, ет. 5;

Пловдив – 14 октомври 2019 г., Пловдивски Панаир, Конгресен Център;

Варна – 16 октомври 2019 г., Rosslyn Dimyat Hotel;

Габрово – 22 октомври 2019 г., Технически университет, Библиотека;

Регистрацията за участие е отворена. Възползвайте се от преференциалните цени за ранна регистрация, като запишете своята компания до 31 юли.

Събитието се организира от JobTiger, компания за комплексни HR решения и с подкрепата на LiveArea.

още от Работа