нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Платен летен стаж за ученици в Лидл България, кандидастването е до 7 юни

За седма поредна година Лидл България дава възможност на ученици в XI и XII клас да започнат първа работа в лятната практикантската програма на компанията. Крайният срок, до който всички желаещи могат да кандидатстват, е 7 юни 2019, като единственото, което трябва да направят, е да изпратят своето CV на jobs@lidl.bg и да посочат града и квартала, в който живеят.

Лятната практика на Лидл България е платена. За участие в нея могат да кандидатстват учениците, навършили 18 години и да работят като касиер-продавач практиканти в магазините на веригата в цялата страна.  Младежите подписват първия си трудов договор и получават нетно възнаграждение в размер на 540 лв. за целия период на практиката, както и ваучери за храна на стойност 60 лв., отново за периода на лятната практика, която продължава месец и половина – от 15 юли до 30 август 2019 г.

Лятната работа в Лидл България е и възможност за бъдещите практиканти да видят отвътре как работи една голяма международна компания, да научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига. А накрая, всички успешно преминали програмата, ще имат и още една страхотна възможност – да участват в томбола за спечелването на месечна стипендия в размер на 100 лв. за първата учебна година като студент.

Повече информация за лятната практикантска програма и за кандидатстването може да намерите на сайта jobs.lidl.bg.

още от Работа