нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

SCALE UP Your Career 2020 среща за трети път опитни специалисти с водещи работодатели и утвърдени лектори

На 29.09.2020 в Интерпред - СТЦ София ще се проведе конференцията и кариерен форум SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide. Събитието е безплатно за търсещите работа и ще се случи на живо и при спазване на всички мерки за безопасност.

SCALE UP Your Career е предназначен за специалисти с поне 2 години трудов опит, търсещи по-добра професионална реализация или начини да ускорят кариерното си развитие.

Запазена марка на SCALE UP Your Career са игрите-казуси, с които някои компании допълват процеса на опознаване и преценяване на кандидатите. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията на конкретния работодател. Виждайки кандидатите в действие, специалистите по подбор научават какви реално са техните нагласи, знания и умения. Това е шанс не само за работодателите да намерят наистина нужните за екипите им хора, но и за самите кандидати – да демонстрират силните си страни, които не винаги е лесно да бъдат представени в класическия процес по подбор. SCALE UP Your Career 2020 среща за трети път опитни специалисти с водещи работодатели и утвърдени лектори

Освен срещи между търсещи и предлагащи работа и лекции, по време на събитието ще се проведе и практическа работилница за управление на лични финанси със Стойне Василев – собственик на най-популярния сайт за лични финанси у нас. Посетителите ще научат и лично от Лили Василева (автор на настолната книга за кариерна промяна „От любов към себе си“ и създател на изпитаната методология за кариерна промяна „Устрем“) как да се представят въздействащо пред бъдещи работодатели, колеги или партньори. Пълната програма на конференцията може да видите на този линк.

Всеки присъствал лично на конференцията ще получи и безплатен достъп до бъдещи уебинари за кариерно развитие.

Входът за посетители е напълно безплатен, но е нужна предварителна регистрация тук.

А записванията за работодатели все още са отворени и достъпни тук.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие може да получите от екипа на JobTiger: events@jobtiger.bg и 02/ 4918 022.

още от Работа