нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

УниКредит дава шанс на наскоро завършили студенти за международна кариера

Фото: Уникредит

От днес до 18 октомври всички наскоро завършили студенти могат да кандидатстват за участие в програмата Impact на УниКредит. Тя дава възможност на участниците в нея да опознаят от първо лице банковата дейност като преминат през три позиции в различни страни, в които групата присъства. По този начин участниците в Impact могат да видят отблизо различните бизнес области в банката, да придобият ценни умения и компетенции, да създадат професионални контакти. 

„Програмата е уникална възможност за младите хора и силно ги насърчавам да кандидатстват. Тя е организирана като ротация на различни позиции и ще предлага директен достъп до управленски умения, професионален опит, 360 градусов поглед върху бизнеса ни и нашите процеси. Освен това всички участници ще имат индивидуален план за развитие и обучение. След това те ще могат да продължат кариерата си в някой от основните ни центрове на групово ниво ", разясни Федерико Бедини, Директор Човешки ресурси на УниКредит Булбанк.

Изискванията към кандидатите, освен да са завършили наскоро или да им предстои завършване през 2021, включват още и отличен успех през последните две години, професионален опит/стаж в съответната област; сходен международен опит; отлично ниво на английски език; възможност за работа на пълен работен ден и за международна мобилност.

Програмата започва на 1 февруари 2021. Повече информация за условията и процеса на кандидатстване е достъпна на интернет страницата на УниКредит Булбанк.

още от Работа