Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ариана Гранде и други звезди рекламират Reebok (видео)

Певицата Ариана Гранде, актрисата Гал Гадот и моделът Джиджи Хадид са звездите в нова рекламна кампания на спортния бранд Reebok, насочена към младите момичета.

Популярните сред тийнейджърките три звезди показват с участието си в отделни видеоклипове спортните обувки и облекло на Reebok.

Кампанията е под надслов "Be More Human". Тя е разработена от агенция Venables Bell & Partners Сан Франциско и Roundhouse в Портланд, Орегон. В нея трите говорят в 30-секундни спотове за това какво според всяка от тях означава да бъдеш по-добър човек. Гранде посочва, че според нея това е да се развиваш и да приемаш повече. Гадот казва на своето тийнейджърско аз да не се страхува да се проваля, "защото когато се осмеляваме и не се проваляме, ние променяме света".  

Инициативата е мощен тласък на вдъхновение от бранда Reebok, който е собственост на Adidas и има история на мотивиране на жените - това коментира вицепрезидентът маркетинг в компанията Мелани Булдън. "Ние правим това още от 80-те години, когато брандът помага да се задвижи ново за времето фитнес движение, поведено от жени, което променя културата и прави нормално една жена да се изпотява или да има мускули", казва тя в изявление, цитирано от creativity-online.com.

Ето и рекламите. 

 

 

 

 

 

 

още от Реклама