Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Бащата чудо" - рекламният филм на BMW Китай (видео)

107

Кадър от видеото

Автомобилният бранд BMW в Китай представи този нов рекламен филм от 14 минути, с който чества бащите в страната и отбелязва силата на духа им да се превръщат в супергерои за синовете си.

Видеото е дело на рекламна агенция Wieden+Kennedy Шанхай и рекламира модела автомобил BMW X3. В него участва известният актьор Марк Жао, който влиза в ролята на баща, чийто син расте докато го наблюдава как се справя със задачата да бъде татко, на когото може да се разчита и едновременно успешен бизнесмен. 

Тъй като синът му обаче не разбира напълно сложността на живота на баща си, той си представя фантастичен свят, в който за да прекара време с него, баща му трябва да се пребори с въобръжаеми злодеи като Тъмната кралица, група кунг-фу бойци и зли похитители. Накрая дори в този въображаем свят таткото успява да избяга от всички тях в драматична автомобилна надпревара - разбира се, с помощта на своето BMW X3.

"Надеждността е качество у хората (и колите), което често е приемано за даденост и все пак всички ние се нуждаем от един човек, който да бъде котвата на стабилност в живота ни", коментира Окан Уста - криейтив директор на агенция W+K Шанхай, цитиран от brandinginasia.com. "Искахме да направим тяхната битка по-голяма от живота, като я покажем чрез вихрещото се въображение на едно дете. Това е универсална битка, която докосва толкова много животи, включително и моя като нов баща", продължава той. 

Филмът завършва със силно посвещение - на хората, които постигат успехи в Китай - "тези, чиито суперсили винаги са там за нас". 

Ето го и него. 

още от Реклама
23
Петък
Август