нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Даниъл Крейг срещу Джеймс Бонд в новата реклама на Heineken

Кадър: YouTube

Холандският алкохолен производител Heineken промотира новата си безалкохолна бира в глобална рекламна кампания, в колаборация с новия филм от поредицата Джеймс Бонд, „Няма време за умиране“.

Във видеото всички разпознават актьора Даниъл Крейг като Джеймс Бонд, докато той опитва да открие таксито, в което е забравил паспорта си. Така той се впуска в преследване на шофьорката на автомобила из улиците на испанския град Тарагона. Среща я в един от замъците в района, а когато моли за документите си, насреща получава репликата „Даниъл Крейг? Добър опит, г-н Бонд“. Забавният сюжет ще се покаже на малкия екран в 75 държави.

Бирата с 0% алкохол на Heineken излиза на преден план на фона на т.нар. „Сух януари“ – една от последните тенденции сред американските потребители, които в първия месец от годината решават да ограничат или изцяло спрат алкохола по здравословни причини. Марката е част от франчайза на поредицата за агент 007 вече в 8 поредни продукции. Премиерата на новия 25-и филм е през април.

още от Реклама