Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ед Шийрън в гениална колаборация с Heinz

Ед Шийрън/Guliver/Getty Images

Ед Шийрън обича Heinz толкова много, че е татуирал логото му на ръката си и цялата тази страст накрая прерасна в много любопитна колаборация. През месец юни в официалния YouTube профил на компанията за сосове се появи рекламно видео с британския певец, в което той попада в много изискан ресторант, поръчва си ястие и когато изважда от раницата си „единственото нещо, което го допълва“ – любимия му кетчуп – настъпва истинско смущение сред всички наоколо (вижте цялата история във видеото по-долу).

Колаборацията му с бранда обаче не свършва дотук. След като музикалният изпълнител показа своето почитание, се случи и обратното – част от татуировките му украсиха лимитирана серия от 150 бутилки с любимия му доматен кетчуп, по случай 150 години от създаването на Heinz.

Три от тях ще бъдат продадени на търг, за който има само 100 билета, а средствата отиват за каузи на неправителствени организации, избрани от Ед – подпомагащата деца в риск East Anglia’s Children’s Hospices, чийто патрон е Кейт Мидълтън, и Rise Against Hunger, която вече 21 години подготвя и раздава храна на гладни хора по света. Всеки, който дари, също може да спечели една от 104 бутилки в специална кутия във формата на тонколона с автограф.

още от Реклама