Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Какво ти носи пътуването?" - рекламата хит в Китай (видео)

Китайските авиолинии приложиха различен подход към рекламирането на пътуването и успяха да съберат голямо внимание сред публиката в страната си с хумор и откровено послание. 

Рекламно видео на компанията припомня за нещата, които винаги носим със себе си след пътешествие в чужбина и предизвиква усмивки с кратките истории, които разказва. 

Кампанията се разпространява от China Airlines под хаштага #WhatTravelBrings. "Човек никога не знае какво ще донесе в живота му пътуването", гласи посланието. Може би най-странното нещо около тази реклама е, че тя стана хит, коментира американското издание The New York Post. Много от коментарите на китайски език под видеото в YouTube, което събра 6 млн. прегледа за месец, показват, че потребителите го харесват. 

В допълнение към проблемите като харченето на твърде много пари в Ню Йорк или счупването на крак, докато човек кара сноуборд, рекламата показва на зрителите и позитивните страни от пътешествията, например с някой, който изглежда е спечелил в казино в Макао, с двойка, която се е сгодила в Рим и с жена, която изглежда напълно щастлива с пластичната хирургия, която е получила в Южна Корея. 

"Веки път, когато пътувате, вие винаги донасяте нещо обратно в живота си, но не забелязвате", гласи рекламата. “China Airlines ви приканва да откриете какво пътуването е донесло за вас", продължава авиопревозвачът. 

Ето и видеото. 

още по темата
още от Реклама
07
Събота
Декември