нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

„Не можеш да ни спреш“ - Nike превзе интернет с новата си реклама

Кадър: YouTube/Nike

Производителят на спортни стоки Nike превзе социалните мрежи с новия си трети спот от кампанията „Не можеш да ни спреш“, посветена на пандемията от COVID-19.

В рамките на минута и половина с поредица от динамични кадри брандът показва над 53-ма атлети, изявени в 24 спорта, на фона на речта на професионалната футболистка Меган Рапиноу. „Знаем, че нещата невинаги ще се случват по нашия начин. Но каквото и да става, ще намерим начин... И колкото и да е лошо, винаги ще се връщаме по-силни“, са част от думите ѝ.

Видеото подчертава как находчивите и креативни техники на постпродукцията могат да създадат открояващи се послания в условията на извънредно положение, пише изданието AdAge. За откриването и комбинирането на подходящите кадри на разделения наполовина екран са прегледани общо 4000 клипове. Идеята е на рекламната агенция Wieden+Kennedy.

Част от спортните таланти, включени в клипа, са още Леброн Джеймс, Колин Каперник, Килиан Мбапе, Наоми Осака, Кристиано Роналдо, Кастър Семеня и Серина Уилямс.

До момента от официалните профили на Nike онлайн рекламата е видяна общо над 70 млн. пъти.

още от Реклама