нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новак Джокович стана бранд посланик на Райфайзен Банк

Сръбската тенис звезда Новак Джокович и базираната във Виена Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) стартират съвместно партньорство. Спортистът, който е номер 1 в тениса за рекордните вече 316 седмици, ще бъде посланик на марката РБИ и нейните дъщерни банки в Централна и Източна Европа, съобщиха от банката в съобщение до медиите.

От Райфайзен от своя страна ще окажат подкрепа на наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград. „Те (бел. ред. Райфайзен) ще ми помогнат да подкрепим млади тенисисти в усилията им да станат шампиони както на корта, така и извън него. Силният тим зад гърба ми направи голямата разлика в кариерата ми. Затова, бих искал да осигуря подобна среда и на бъдещото поколение играчи в моята академия“, каза Новак Джокович.

Срокът на споразумението е 3 години, има и възможност за удължаване. Наред с цялостната подкрепа за академията, Райфайзен ще подкрепя и млади играчи да участват на важни турнири.

Световният номер 1 в тениса ще участва в рекламни клипове и събития на банката. Вече е заснет и първият клип с негово участие. Той ще бъде показан скоро в страните от Централна и Източна Европа.

още от Реклама