Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Реклама за Свети Валентин не завършва както се очаква (видео)

103

Кадър от видеото

Много марки по света се възползват от празника на влюбените "Свети Валентин", за да създават продажби, но има и някои, които правят специална реклама за него, изпълнена с ирония или лишена от сладникавите романтични елементи. Това е особен хумор, който не се харесва на всички, а само на някои. Но на тези, на които допада, им допада много.

Old Spice е един от тази брандове през 2018 г., както и международната компания за наемане на автомобили Sixt. 

Sixt представи онлайн тази видео реклама - същински кратък филм, разказващ история за стара любов. В главната роля е възрастна жена, която намира вкъщи стари снимки от романтичен излет с приятел когато е била млада. Тя предприема приключенско пътуване по маршрута на снимките. 

Но германският бранд Sixt, който е гигант в Европа и се разширява в САЩ, просто не е сантиментален и го признава. Чисто и просто, директно по немски, той приключва рекламата с неочакван край - дамата се среща с мъжа на мястото, където са се снимали отдавна, но той я бърка с друга приятелка от младините му. 

Кампанията е предназначена за дигиталните канали - YouTube, Facebook, и е реализирана и на някои летища и други външни локации, посочва Adweek. Агенцията автор е Thjnk.

Ето и филма. 

още от Реклама
19
Вторник
Февруари