Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

С реклама Uber благодари на всички, които не използват услугите му

Кадър: YouTube

Брандът за споделено пътуване Uber създаде рекламна кампания, за да благодари на всички, които не ползват услугите му по време на пандемията.

Видеото, създадено от агенция Wieden + Kennedy и продуцентската къща Prettybird, показва редица активности, които хората по света са принудени да извършват вкъщи заради извънредното положение. Накрая то завършва с емоционалното послание „Останете вкъщи заради онези, които не могат. Благодарим ви, че не пътувате с Uber“.

„Получихме микс от снимки, показващи как хората се адаптират, живеят и се дистанцират със семействата си. Бяхме изумени от интимността, креативността и човечността, които се случват в домовете в тези луди времена“, сподели за изданието Muse главният творчески директор на W+K, Сара Филипс.

Кампанията включва и няколко криейтива, разпространени в официалните профили на Uber в социалните мрежи, сред които и този.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uber (@uber) on Mar 31, 2020 at 9:52am PDT

 

Освен това, по-рано от компанията съобщиха, че ще подкрепят здравните работници, като им осигурят безплатен транспорт, доставка на храна, включително и безплатна такава.

За всички шофьори бяха осигурени маски, а на тези от тях, които се разболеят от COVID-19 или им е препоръчано от медицинско лице да се самоизолират, се осигурява 14-дневна финансова помощ.

още от Реклама