Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Трогателната реклама на Microsoft, която спечели сърцата (видео)

"Когато всеки играе, всички ние печелим" е мотото на тази трогателна видео реклама на Microsoft, която бе излъчена по време на големия футболен финал в САЩ Супербоул 2019 и събра близо 27 милиона прегледа в YouTube за 9 дни. 

Видеото рекламира Xbox Adaptive Controller-ът на компанията, с който деца с различни увреждания на ръцете успяват да навигират, да играят на видео игри с приятели и да се чувстват още по-пълноценни. Децата, които са истинските герои в клипа, са това, което го прави силно въздействащ. Със своето присъствие, говор, с думите, които казват и вида си те въздействат силно на всеки зрител. 

"Когато технологията дава сили на всеки от нас, тя дава сили на всички ни", посочват от Microsoft в описанието на видеото. И отбелязват, че това е една вдъхновяваща история за малките геймъри. 

Рекламата получава 7.07 точки по класирането Ad Meter на USA Today - едно от най-високите представяния. Тя е третата най-добра от Супербоул, според класацията. Определена е и като най-вдъхновяващата от Oxford Road, посочва Business Insider.

Ето я и нея. 

още по темата
още от Реклама
26
Сряда
Февруари