Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Всичко, което Марая иска за Коледа е... чипс

Кадър: YouTube

Марая Кери е рекламното лице в новия коледен клип на производителя на картофен чипс Walkers. С тази колаборация ще бъде отбелязана и 25-годишнината на всеизвестната All I Want For Christmas Is You.

Във видеото музикалната изпълнителка раздава куп абсурдни подаръци на екипа от снимачната площадка на песента, включително и блестящ кашон, пълен с гълъби. Накрая обаче тя влиза в спор с коледен елф кой от двамата да вземе последната опаковка от новия лимитиран вкус на Walkers, кръстен „Прасенца в одеяло“. За да спечели, Марая изпява прочутата си много висока нота, с която смущава всички. Рекламата завършва със слогана „Walkers – твърде добри, за да бъдат споделени.“

Освен нови лимитирани вкусове, кампанията включва и томбола, в която потребителите могат да участват с кодове от опаковките на чипса. Награди ще се раздават на всеки час, а сред тях са игрова конзола, слушалки, пари и топли коледни чорапи. С тези активации от компанията очакват да грабнат вниманието на по-младата аудитория.

В България брандът се разпространява като Lay’s, а по света има десетки имена – от Smith’s в Австралия до Sabritas в Мексико.

още по темата
още от Реклама
18
Събота
Януари