Българския национален тенис център с ново име

Българския национален тенис център с ново име

Българския национален тенис център с ново име

Обединена българска банка (ОББ) стана основен партньор на Националния тенис център в Борисовата градина. Новото име на спортния комплекс вече е Национален ОББ тенис център.

Партньорството е от голямо значение за ОББ, като част от новото позициониране на банката в унисон с ценностите и философия на белгийската КBC Груп за подкрепа на здравето.

„Горд съм, че това емблематично за поколения тенисисти място ще носи името Национален ОББ тенис център. Искаме това сътрудничество да стане дългосрочно, защото отговаря на нашата корпоративна култура – на уважение и отговорност към нашите колеги, клиенти и обществото. Тенис центърът е място за развитие на любителския спорт, в подкрепата на който ОББ има традиции от много години. По този начин ОББ цели да изгради устойчиви практики и успешни примери, заставайки зад здравословния начин на живот и повишаване на спортната култура сред хората от всички възрасти", заяви Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и председател на Кънтри тийма на КВС Груп за България.

Като продължение на партньорството Националният ОББ тенис център ще стане домакин и на любителски тенис турнир за клиенти и приятели на ОББ. В него ще се състезават двойки мъже, а набирането на участници ще бъде обявено през август.

„Подкрепата, която получава Националния тенис център чрез това партньорство несъмнено ще спомогне за неговото развитие. Националният тенис център е място за подготовка на елитните ни тенис състезатели от всички възрастови групи, домакинства на едни от най-престижните събития от Държавния спортен календар и бъдейки в сърцето на София е изключително място за практикуване на един от най-красивите и атрактивни спортове. Чрез подкрепата на българския спорт от компании като ОББ имаме възможност да изпълняваме нашата мисия, а именно да увеличаваме броя на децата занимаващи се със спорт, да възпитаваме на ценности чрез него и да подкрепяме най-перспективните таланти”, коментира партньорството Катерина Генова, генерален секретар на Българска федерация по тенис. „Благодарим на новите партньори на Националния ОББ тенис център, че споделят нашата вяра, че трябва да се инвестира в спорта на всички нива за възпитаването на едни здрави и активни поколения със ценности, които спортът възпитава и които са общовалидни и приложими и в живота", добавя Катерина Генова.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ