Красимир Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948

Красимир Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948

Красимир Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948

Новакът в Първа футболна лига ЦСКА 1948 официално представи Красимир Балъков като треньор на отбора за следващите три години. 

"Искам да благодаря на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме доста разговори. Това е един нов, млад, перспективен отбор който иска да се интегрира по най-добрия начин в елитната група . Този проект ме заинтересува изключително много. Има много спекулации около името ЦСКА и няма да говоря на тази тема. Аз съм треньор на ЦСКА 1948 и единствено ме интересува този отбор да се развива. Засега ще разчитаме само на този кадър, с който разполагаме. Искаме да привлечем един футболист, който е българин, името няма да ви го казвам", заяви бившият национален селекционер Балъков, цитиран от БНР. 

"Назначението на Красимир Балъков е поредната стъпка към целите, които сме си поставили през последните четири години", каза директорът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.  

Относно Мартин Камбуров, който постигна споразумение да играе в клуба от следващия сезон, наставникът коментира: "Качествата му са ясни. Той е един от най-големите голаджии в българското първенство. Надявам се да подобри рекорда по голове на Петър Жеков, защото го заслужава". 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ