ЦСКА взе вечното дерби, агресия и арести след мача

ЦСКА взе вечното дерби, агресия и арести след мача

ЦСКА взе вечното дерби, агресия и арести след мача

ЦСКА постигна изключително ценна победа с минималното 1:0 в сблъсъка срещу Левски от 26-ия кръг на Първа лига.

Победното попадение за „червените“ реализира Фернандо Каранга, който се разписа в 84-та минута. По този начин ЦСКА запазва сериозната интрига в борбата за титлата и преследването с Лудогорец.

Проливният дъжд усложни много условията на терена на стадион „Васил Левски“ по време на сблъсъка между ЦСКА и Левски. През втората част имаше няколко момента на по-високо напрежение между играчите на двата отбора, в които съдията Никола Попов показа серия от жълти картони.

Така ЦСКА се изравни с Лудогорец по точки. Двата отбора имат по 63 точки, но на Лудогорец му предстои мач срещу Етър във Велико Търново. Левски е трети с 50 точки.

Не мина и без познатите ни сцени на изстъпления след дербито. На две места в страната футболни фенове нападнаха автобуси и един бус на агитката на противниковия отбор. Маскирани излезли от два автомобила в района на Ябланица и с бухалки започнали да трошат стъклата на превозните средства на опонентите си, съобщиха от МВР. Междувременно силите на реда са реагирали и на подобен сигнал от тел. 112, станал на автомагистрала „Тракия“. По време на движение, от лек автомобил били хвърляни камъни по бус, който го задминавал. От инцидента е потрошено стъкло на буса.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ