Дерменджиев е новият треньор на Левски, но не и на хартия

Manager News

Левски представи днес новите попълнения в клуба - Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов. На специалната пресконференция присъства и новият наставник на „сините” Георги Дерменджиев, който обаче разкри, че все още няма договор.

"Още не съм официално треньор на Левски. Надявам се в близките дни всичко да е готово. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение. Мисля, че нещата вървят в благоприятна посока и не трябва да насаждаме напрежение. Трябва да сме търпеливи”, заяви Дерменджиев, цитиран от sportal.bg.

„Подготвяме отбора за неделя и очакваме първия мач. Всичко трябва да бъде изпипано така, както трябва. Отборът ще започне първенството в едно добро състояние. Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат за подобрението играта на Левски. За момента това са те. В неделя ще видите дали са готови да се включат. Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години назад няма нищо спечелено. Всяка година е тръгвал с обещания: ще бъде шампион, ще играе в Европа. Трябва да бъдем реалисти и да определим какво е точното състояние, за да няма излишни очаквания. Проектът, който изграждаме, е перспективен. За това нещо обаче трябва да има търпение, за да може отборът да направи такъв тим, който да върне публиката. Това е нашата цел. Реалните очаквания са да спечелим колкото може повече точки”, обясни Дерменджиев.

„Когато идва нов собственик, този клуб трябва да се организира. Има длъжности, които са задължителни. Това ще стане по-постепенно, защото хората, които ще дойдат, трябва да са на това ниво, на което искаме да бъде Левски. Тук съм, за да работя върху този проект. Колкото време ще бъда тук, ще покажат резултатите. Резултатите са много важни за един треньор. Проектът е стартиран и мисля, че ще бъде успешен. Изключително важно е да има лидери в отбора. Знам качествата на тези момчета. Те имат лидерски позиции”, допълни той.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ