Добри новини за Шумахер

Добри новини за Шумахер

Добри новини за Шумахер

Михаел Шумахер се наслаждава, гледайки "Формула 1" по телевизията и се възстановява отлично. Това разкри президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) и близък приятел на пилота Жан Тод, предаде "Дейли мейл", цитиран от "24 часа".

Той зарадва феновете с оскъдната информация по време на интервю за радио "Монте Карло" и разкри, че възстановяването на звездата на "Формула 1" напредва изключително бързо. Двамата са гледали състезания по телевизията заедно.

"Винаги внимавам с подобни изявления, но е истина. С Шумахер гледахме заедно състезанието в дома му в Швейцария. Михаел е в най-добрите ръце, грижат се отлично за него в дома му", споделя Тод.

"Въпреки, че не е същият, Михаел не спира да се бори, както и семейството му", добавя той.

През 2013 г. 7-кратният световен шампион претърпя жестоко падане върху скрит под снега камък и това доведе до сериозни черепно-мозъчни травми. Той беше спешно опериран в местна болница, а оттогава досега семейството му значително ограничи потока на информация към публичното пространство. От известно време Шумахер се възстановява в своя дом край Женевското езеро, където много малко хора като Тод получават възможност лично да се виждат с 50-годишния бивш пилот.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ