Гришо преди старта на ATP Cup: Тялото ми е приоритет №1

Гришо преди старта на ATP Cup: Тялото ми е приоритет №1

Гришо преди старта на ATP Cup: Тялото ми е приоритет №1

„Няма да се подлагам на допълнително напрежение и да се хвърлям във всички турнири още в началото на сезона“. Това заяви най-добрият ни тенисист Григор Димитров преди старта на ATP Cup в Сидни. Той все още внимава да не се претоварва заради тежката контузия в рамото, която месеци наред му пречеше да играе пълноценен тенис.

„Тялото ми се чувства доста добре сега. Все още наблюдавам под лупа много голяма част от работата ми и от това, през което преминавам, определям ритъма си по правилния начин. Няма да прибързвам и да играя твърде много турнири в ранната фаза на сезона. Ще се грижа за тялото си. Това е приоритет номер едно“, коментира първата ни ракета, цитиран от gong.bg.

Гришо влиза в ролята на играещ капитан за България на ATP Cup, а Димитър Кузманов открива надпреварата за нашите с Великобритания с двубой срещу Камерън Нори утре (3 януари). Мачът между вторите ракети на двете страни в турнира ще започне в 8:30 часа българско време, а след 10 часа на корта излизат Гришо и водещият състезател на британците Кайл Едмънд.

„Няма съмнение, че това е предизвикателство. Винаги ми е било мечта да бъда от другата страна и мисля, че да си треньор никога не е лесно. Не знам дали ще бъда добър треньор. Мога само да споделям опита си и виждането си с другите момчета“, добави Гришо. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ