Ивет Лалова търси шампиони

Ивет Лалова търси шампиони

Ивет Лалова търси шампиони

“Ивет Лалова Спринт Академи” дава старт на своя първи турнир по лека атлетика на 15 Септември на националния стадион “Васил Левски” в София. Официалното откриване е в 10:00ч., а състезателните дисциплини включват 60м спринт, дълъг скок и щафетно бягане 4x50м, за деца от 6 до 13г.

Очаква се над 350 деца да застанат на старт и да бъдат наградени не само от Ивет Лалова, но и от други именити български атлети и гост-звезди, които са поканени специално за събитието.

Турнирът е част от проекта “Открий шампиона в теб”, реализиран по програма “Децата и спортният клуб” на министерството на младежта и спорта. Академията на Ивет Лалова е основен организатор, с подкрепата на Българската федерация по лека атлетика , Алианц България, Орифлейм и Санофи България. Най-титулуваната ни спринтьорка е приела за своя лична кауза борбата с обездвижването и затлъстяването, които са основна предпоставка за развитие на диабет.  За четвърта поредна година тя е посланик на кампанията „Открито за диабета“, организирана от фармацевтична компания Sanofi България. Целта на инициативата е превенция, ранна диагностика и правилно лечение на диабета.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ