Изненадващ ход: Конър Макгрегър се пенсионира

Изненадващ ход: Конър Макгрегър се пенсионира

Изненадващ ход: Конър Макгрегър се пенсионира

Звездата от ММА Конър Макгрегър шокира феновете си със съобщение, че слага край на кариерата си. Ирландецът оповести решението си чрез свой профил в социалните мрежи.

"Здравейте, фенове. Едно бързо съобщение. Реших да се оттегля от спорта, известен в наши дни като смесени бойни изкуства (ММА). Пожелавам успех на всичките си бивши колеги успех. Време е да се пенсионирам. Пина коладите са за моя сметка", написа Макгрегър в Twotter.

30-годишният Конър бе временно отстранен от спорта заради участието си в грозни сцени след двубоя с Хабиб Нурмагомедов. Наскоро той бе арестуван, след като счупи телефона на свой почитател в Маями, припомня bTV.

Това не е първият случай, в който боецът оповестява оттеглянето си. През 2016 г. той стори същото, но няколко месеца по-късно се завърна за бой с Нейт Диас.

Макгрегър е първият състезател в ММА, който едновременно държи титли в отделни категории. Той е считан за една от най-големите звезди на спорта и всеки негов мач привлича огромен интерес.

През 2017 г. той излезе на боксовия ринг срещу непобедения Флойд Мейуедър и бе нокаутиран в десетия рунд. Само за това участие той прибра хонорар в размер на 30 милиона долара. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ