Изпълнителният директор на "Локо-София" и синът му задържани след побой в ложата на "Хебър"

Изпълнителният директор на Локо-София и синът му задържани след побой в ложата на Хебър

Изпълнителният директор на "Локо-София" и синът му задържани след побой в ложата на "Хебър"

Изпълнителният директор на "Локомотив - София" Бойчо Великчов и синът му Кристиян Величков са сред арестуваните след побой, възникнал в края на мача  между отборите на „Локомотив - София“ и „Хебър - Пазарджик“ вчера.

В самия край на срещата от Втора професионална лига отборът на гостите от "Хебър" изравни резултата - 3:3, което провокира спонтанна радост сред официалните лица в ложата на гостите. В този момент, към тях се насочиха представители и фенове на домакините. Разменените словесни пререкания бързо прераснаха във физическа саморазправа в ложата, която след това се разрасна извън стадиона. По информация на Gong.bg по време на мелето  е бил пребит вицепрезидентът на "Хебър" Красимир Папазов. В сбиването участвали и други фенове на отбора домакин. 

Всички, които са замесени в боя след мача на Локо София – Хебър, вече са задържани, съобщи МВР днес. Първоначално са били арестувани трима мъже, един от които е член на УС на "Локомотив София", след това са извършени още арести, като броят на задържаните е нараснал на петима, уточняват от министерството. Образувано е досъдебно производство.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ