Легендата Марио Мат открива ски сезона в Банско

Легендата Марио Мат открива ски сезона в Банско

Легендата Марио Мат открива ски сезона в Банско

Световната ски легенда Марио Мат и новият мажоритарен собственик на ски зоната в Банско Марк Жирардели ще дадат старт на ски сезона в курорта.

Въпреки необичайно топлото време в планината има достатъчно сняг, а в Банско десетки хиляди скиори и любители на приключенията. И тази година за откриването на сезона организаторите са подготвили куп изненади, като най-атрактивната игра  си остава „Ловци на съкровища“, едно от които е ключ за чисто нов автомобил.

Ски легендите Марио Мат и Марк Жирардели ще имат две специални участия - в състезанието „Влез в отбора на шампиона“ и  традиционното спускане с децата от ски-клуб „Юлен“. Група „Ъпсурт“ ще изнесе зимен концерт на „Бъндеришка поляна“, след което празникът ще се пренесе на площада в Банско, където жители и гости ще могат да участват и да вкусят от кулинарното шоу на Ути Бъчваров.

Освен празничните емоции откриването на зимния сезон беше и повод за работно съвещание на организационния комитет по провеждането на световната купа по ски за жени, която е планирана в календара за 25 и 26 януари, предаде БНР.

Към този момент цените на лифт картите няма да се променят въпреки повишените разходи за ток и вода, заявиха от дружеството-концесионер.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ