Лош късмет: Новак Джокович отново удари съдия с топка

Лош късмет: Новак Джокович отново удари съдия с топка

Лош късмет: Новак Джокович отново удари съдия с топка

Лош късмет преследва Новак Джокович в участията му в турнири от Големия шлем тази година – световният номер 1 в тениса отново удари с топка в лицето съдия на линията, този път по време четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция.

По време на мача си срещу Карен Качанов вчера Ноле опита да посрещне трудна топка от противника, но вместо да я върне в неговото поле, след рикошет от ракетата му, тя се озова в лицето на един от лайнсмейкърите.

 

 

„Боже, беше много неловко дежавю... Опитвам да намеря човека на линията, за да видя дали е добре, защото видях, че имаше малко натъртване на мястото, където топката го е ударила. Надявам се да е добре. Определено се справи силно и смело“, обясни Джокович след загубата на мача, цитиран от „Ройтерс“.

Месец по-рано той бе дисквалифициран от 140-ото издание на U.S. Open, след като отново на четвъртфиналите удари с топка една от съдийките по време на двубоя срещу испанеца Пабло Буста. Тогава тя падна на земята и незабавно бе прегледана от лекарски екип. „Не мисля, че някога ще го забравя“, каза по-късно сръбският тенисист и предупреди, че не може да обещае, че подобен инцидент няма да се повтори, макар че ще прави всичко възможно да бъде по-сдържан.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ