Мбапе втрещи ПСЖ. Намекна за напускане

Мбапе втрещи ПСЖ. Намекна за напускане

Мбапе втрещи ПСЖ. Намекна за напускане

Килиан Мбапе обмисля да си тръгне от "Пари Сен Жермен". Световният шампион с Франция бе награден с приза за Футболист на годината в Лига 1, когато даде ясни сигнали към всички клубове, проявяващи интерес към него.

"Разбира се, има много разочарование през този сезон, но това е част от футбола. Това е един много важен момент за мен. Вече съм на етапа на може би първия или втория повратен момент в моята кариера. Научих толкова много и чувствам, че е време да поема повече отговорност", заяви нападателят, цитиран от bTV.

"Може би в ПСЖ, това би ми доставило огромно удоволствие, или може би някъде другаде за ново предизвикателство", добави Мбапе.

За да бъдат избегнати спекулациите, футболистът доуточни в микс-зоната: "Казах това, което трябваше да кажа. Когато си на такова събитие, можеш да изпратиш съобщение. Мисля, че изпратих своето. Ако говоря още, ще бъде прекалено, а това не е посланието, което искам да отправя.".

Треньорът на 20-годишната звезда - Томас Тухел, изглеждаше шокиран, докато слушаше речта на нападателя по време на награждаването.

Националът премина в шампиона на Франция от "Монако" през 2017 г. - първоначално под наем, а впоследствие бе купен за сумата от 190 млн. евро.

Преди да напусне монегаските Мбапе бе привлякъл интереса на "Реал" Мадрид, а изказването му със сигурност отново ще предизвика нужното вниманието.

През този сезон той отбеляза 38 гола в 42 мача и записа 17 асистенции.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ