И Джокович с коронавирус, заразена е и съпругата му

И Джокович с коронавирус, заразена е и съпругата му

И Джокович с коронавирус, заразена е и съпругата му

Новак Джокович и съпругата му Йелена са дали положителни проби за COVID-19 след тестване за болестта в родния им Белград, предаде CNN.

Световният номер 1 в тениса бе не само организатор, но и един от участниците в благотворителния турнир „Адрия тур“ в хърватския град Задар, който беше отменен, след като стана ясно, че Григор Димитров, който също се включи в турнира, е проявил симптоми на новия коронавирус, потвърдени от направен тест в Монако. Впоследствие с положителни проби се оказаха треньорът на Гришо и на Джокович, както и последният съперник на българския тенисист в мач от „Адрия тур“, Борна Чорич.

„За нещастие, вирусът все още го има и е нова реалност, с която все още се учим да се справяме и живеем. Надявам се нещата да се облекчат с времето и всички да можем да продължим живота си такъв, какъвто беше. Изключително съжалявам за всеки случай на инфекция. Надявам се, че това няма да усложни ничие здравословно състояние и че всичко ще се оправи“, коментира 33-годишният Джокович.

Сръбският тенисист и съпругата му ще бъдат изолирани за следващите 14 дена и ще си направят още един тест много скоро. Децата им Стефан и Тара са с отрицателни проби.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ