Променят движението в София заради мача България – Парагвай

Променят движението в София заради мача България – Парагвай

Променят движението в София заради мача България – Парагвай

Променя се движението в центъра на София заради приятелската футболна среща между националните отбори на България и Парагвай, съобщават от СДВР. 
В карето около стадион „Васил Левски“ от 18:00 часа до края на двубоя ще се движат само автобусите на градския транспорт. За останалите участници в движението, трафикът ще бъде забранен в двете посоки.
От 8 до 22 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства. Изключение ще се прави за автомобилите на участниците в мероприятието на моста пред Национален стадион „Васил Левски“. 
От 18 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по следните отсечки: по ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“; по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в отсечката между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“, както и по бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“. 
От СДВР  съобщават, че промени в движението ще има и за европейската квалификация срещу Чехия, която ще се проведе на 17 ноември. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ