Смениха името на „Лудогорец Арена“

Смениха името на „Лудогорец Арена“

Смениха името на „Лудогорец Арена“

С пълно мнозинство общинските съветници в местния парламент в Разград гласуваха изменение в договора за концесия стадион „Лудогорец Арена“ вече да се казва „Хювефарма Арена“, информира Нова телевизия.

Фармацефтичната компания е един от най-големите спонсори на клуба. Припомняме, че през последните години „Лудогорец“ завоюва осем поредни титли и постигнал сериозни успехи в европейските клубни турнири.

В момента „Лудогорец Арена“ е най-модерният стадион в България, на който „Лудогорец“ играе своите мачове от българското първенство и европейските клубни турнири.

Само преди два дни клубът обяви, че сменя и основния селекционер на футболния отбор. От 1-ви януари 2020 треньор №1 на Чехия - Павел Върба поема „Лудогорец“. Специалистът, който водеше „Виктория“ (Пилзен), пристига в България с двама свои сънародници - Зденек Бечка (полощник-треньор) и Мартин Тичачек (треньор на вратарите). Досегашният наставник Станислав Генчев остава в щаба на именития чех като помощник. Върба, който ще ръководи отбора в продължение на две години и половина, ще бъде представен пред медиите в България в първите дни на януари 2020 г. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ