„Спиди“ ще подкрепи развитието на българския тенис

„Спиди“ ще подкрепи развитието на българския тенис

„Спиди“ ще подкрепи развитието на българския тенис

„Спиди“ подкрепя развитието на българския тенис като част от програмата си за корпоративна социална отговорност. Преди броени дни, компанията стартира партньорство с младата надежда Александър Донски. Тенисистът ще бъде посланик на различни инициативи на компанията, които целят насърчаването на спорта сред децата и младежите.

В рамките на подкрепата си за развитието на българския тенис, от началото на тази година „Спиди“ си партнира и с Националната тенис лига.

Александър Донски е на 19 г. Израснал в Канада, преди две години той се завръща в България, където се присъединява към тенис клуб „Диана“. През 2017 г. става шампион на България при юношите до 18 г., след което прави първите си стъпки в професионалния тенис. Същата година печели националната титла при мъжете в зала и първата си „уайлд кард“ за участие в турнир от АТР 250, която му осигури участие в Sofia Open.

На 11 юли т.г. Александър Донски ще участва в откриването на спортна площадка за тенис, футбол, волейбол, стрийт баскет, която беше изградена в „София Лоджистик Парк“. Инициативата е част от програмата „Играй тенис със „Спиди“, която е насочена към служителите на компанията и чиято цел е да насърчи здравословния начин на живот.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ