Три спортни предавания стартира БНТ за Европейското по футбол

Три спортни предавания стартира БНТ за Европейското по футбол

Три спортни предавания стартира БНТ за Европейското по футбол

Три тематични  спортни предавания за UEFA EURO 2020™ стартира от днес до 11 юли, Българската национална телевизия. 

Всяка сутрин от 8:40 ч. до 9:00 ч. по БНТ 1 зрителите ще започват деня си с лайфстайл-коментарно студио „Сутрин с UEFA EURO 2020™ ”, посветено на най-големия футболен форум на Стария континент. Водещият Илия Илиев ще среща феновете с личности от света на културата и изкуството, интересуващи се от футбол. Предаването ще предложи обзор с акцентите от мачовете предния ден - реакциите в социални мрежи, отзвука на известни личности за мачовете, анонси и предложенията на играта „Кадър на деня“.

Всеки ден от 12:30 ч. в студиото на „Днес на UEFA EURO 2020™“, водещият Иво Бързаков ще посреща зрителите в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Обзорното предаване ще представя предстоящите мачове и ще насочва зрителите към всичко най-интересно, което предстои през деня - превюта, фийчъри на отборите, пресконференции, състави, включвания не репортерските екипи от градовете и рубрика с прогнози.

Час преди прякото излъчване на всеки мач ще започва коментарното студио „Трето полувреме” с водещ Илиян Енев и ще завършва с обзор на деня от 23:55 до 00:30 ч. по БНТ 1 и БНТ 3. . Предаването е запазена територия за футболен анализ на всеки мач и за футболните гости. мачовете

Два репортерски екипа ще отразяват първенството на място от общо 8 града в Европа. Тераза Мутафчиева (Ставрева) и Бюлент Мюмюнов ще предават директно от Лондон Рим, Будапеща, Копенхаген, Глазгоу, Амстердам, Мюнхен Санкт Петербург. Мачовете в Испания ще отразява Андрей Демирев, а откриването, мачовете в Англия и Хърватия, един осминафинал и един четвъртфинал ще предава Стефан Георгиев. Ивайло Ангелов ще бъде в Мюнхен за срещата Германия - Португалия и в Рим за срещата Италия - Уелс, както и за два от осминафиналите и полуфиналът. Никола Ибришимов ще отразява осминафинала в Глазгоу и единия четвъртфинал в Санкт Петербург, както и ще коментира срещата за трофея в Лондон. Петър Василев пък ще коментира мачовете от София.

Можете да гледате специалните спортни студия и директни включвания от 11 юни до 11 юли 2021 г. по БНТ 1 и БНТ 3 Най-актуалното от UEFA EURO 2020 ще можете да следите и онлайн на bntnews.bg/sport

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ