Вечното дерби завърши наравно, късен гол върна ЦСКА в мача

Вечното дерби завърши наравно, късен гол върна ЦСКА в мача

Вечното дерби завърши наравно, късен гол върна ЦСКА в мача

ЦСКА и Левски завършиха 2:2 в дербито от 8-ия кръг на efbet Лигата. Двата отбора изиграха зрелищен мач, в който "сините" поведоха с 2:0 до почивката, а през втората част "червените" стигнаха до частичен обрат. Испанският защитник Раул Албентоса спаси точката за ЦСКА с изравнителен гол две минути преди края

Левски откри резултата в 12-ата минута, след като отлична атака на "сините" позволи на Горанов да центрира в наказателното поле на ЦСКА, Паулиньо свали топката на Станислав Иванов и той се разписа за 1:0. Шест минути по-късно Найджъл Робърта направи резултата 2:0. В 73-ата минута Евандро върна "червените" в мача, след като се възползва от грешка на Каргас.

Две минути преди края ЦСКА изравни след пробив на Греъм Кери от ляво и центриране към Раул Албентоса, който с глава отблизо вкара за 2:2. В последната минута на редовното време главният рефер Георги Кабаков изгони Люпко Петрович от пейката заради оспорване на съдийско решение.

В състава на "червените" Пламен Гълъбов заменя Нуно Томаш в отбраната, а друга промяна в състава на Люпко Петрович е титулярното място на Отабор. Левски ще бъде без Франко Мазурек, но Хали Тиам е на линия за двубоя.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ