Юсейн Болт стана татко

Юсейн Болт стана татко

Юсейн Болт стана татко

Юсейн Болт и приятелката му Каси Бенет са станали родители за първи път. Това потвърди за CNN агентът на 33-годишния ямайски лекоатлет, който се оттегли от професионалната си кариера през 2017-а.

Двамата имат дъщеричка, която се е родила тази неделя в болница в Кингстън, столицата на Ямайка, а сред първите, поздравили семейството, бе премиерът на страната Андрю Холнес.

След пенсионирането си 11-кратният световен шампион и единственият човек в света, спечелил три златни медала от бягане на 100 м на Олимпийските игри, редовно споделя заниманията си в Instagram, които включват забавления с приятели и спортуване в домашни условия.

На датата, на която стана татко, Болт припомни, че 11 години по-рано е участвал в състезанието Great CityGames в британския град Манчестър. Именно тогава е един от първите пъти, в които преминава т.нар. 10-секундна бариера в леката атлетика на 100 м при мъжете. Само няколко месеца по-късно той поставя и световния рекорд от 9.58 секунди в категорията, който все още никой не е подобрил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ