Завръщането: Григор Димитров излиза срещу Лопес или Пер в Маями

Завръщането: Григор Димитров излиза срещу Лопес или Пер в Маями

Завръщането: Григор Димитров излиза срещу Лопес или Пер в Маями

Григор Димитров ще започне участието си на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Маями във втория кръг с двубой срещу победителя от мача между испанеца Фелисиано Лопес и французина Беноа Пер. Българинът се лекуваше от травма в рамото и пропусна два месеца от тенис сезона.

В маями българинът е поставен под номер 24 в основната схема, което му гарантира почивка в първия етап, предаде sportal.bg. Ако преодолее Лопес или Пер, вероятен съперник на Димитров в третия кръг е руснакът Карен Хачанов, който обаче преди това ще трябва да победи един измежду австралиеца Джордан Томпсън и британеца Камерън Нори.

На осминафинала потокът на Димитров се преплита с този на южноафриканския гигант Кевин Андерсън, а в евентуалния четвъртфинал най-стряскащо изглежда името на швейцареца Роджър Федерер, поставен под номер 4 в схемата.

Първите мачове от основната схема в Маями са в четвъртък, като след изиграването на квалификациите ще стане ясна и конкретната програма на мачовете. Наградният фонд на турнира в Маями е над 8,35 милиона долара

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ