Златните момичета започват национално турне

Златните момичета започват национално турне

Златните момичета започват национално турне

Медалистките от тазгодишното световно първенство в Баку подготвят 4 спектакъла в София, Русе, Панагюрище и Шумен. Гранд-спектакълът в зала „Арена Армеец“ на 21 ноември от 19:00 часа ще бъде гвоздеят на програмата. Събитието ще събере на една сцена 14 клуба по художествена гимнастика от столицата във виртуозни изпълнения към програмата на националния отбор. Заедно с тях пред публиката ще излязат и едни от най-големите поп и рок звезди у нас – Скандау, Дивна, Deep Zone Project, Искрата, Д2, Веси Бонева и Дара Екимова.

„Любовта и подкрепата, която момичетата получават постоянно от феновете им по целия свят, ни стимулира да изразим цялата тази енергия в нещо мащабно специално за тях. Затова решихме да организираме националното турне „Светът на Златните момичета“ за едни невиждани спектакли от музика и танц, които да споделим с почитателите ни. Искаме да ги докоснем до магията на изпълненията на ансамбъла и индивидуалните състезателки. Можем да направим нещо абсолютно различно, да бъдем добър пример и стимул като развием занапред едни невиждани мащабни спектакли за българската и световната сцена.“, споделя Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

Националният отбор по художествена гимнастика завоюва пълния брой квоти за участие в Олимпийските игри в Токио през 2020 година преодолявайки конкуренцията от 170 гимнастички от 61 държави, което не се е случвало през последните 12 години. След успешното си участие на Световното първенство в Баку през септември, България бетонира своята позиция сред лидерите в света и направи сериозна заявка за бъдещи медали.

Билетите за спектаклите в „Арена Армеец“ – София (21 Ноември – 19:00) и в „ОЗК Арена“ – Русе (19 ноември от 19:00 часа) са вече в мрежата на epay.go и на всяка каса на EasyPay страната. Очаквайте скоро погледи отвътре и за декемврийските спектакли в Панагюрище и Шумен!

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ