нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

3 актуални тренда при избора на спортни обувки този сезон

Изображение: Fashion Days

Спортните обувки отдавна напуснаха фитнес залите и се настаниха на пиедестала на модните акценти сезон след сезон. Гордо ги носим в града и наблюдаваме всевъзможни комбинации и преливане от стил в стил дори на червения килим.

На крачка от лятото вече наблягаме и на спорта по пътя към мечтаната фигура за плажа. Което означава, че това също е достатъчно основателен повод да потърсим добри спортни обувки. А те трябва да отговорят на определени критерии като издръжливост, комфорт, леки и проветриви материали на изработка и гъвкава, но щадяща крака подметка. Състезанието тук обаче е силно оспорвано, особено сред големите играчи от Шампионската лига на най-известните и доказали се в стандартите за качество, иновативност и удобство топ брандове. В избора, разбира се, задаваме и категорията на актуалните трендове за този сезон. Запомнете три от тях:

1. Спортни обувки с акценти и декоративни детайли 

Перфектният чифт маратонки е истински хамелеон, който успяваме да носим и при спортни активности, и при разходка навън. Такъв е моделът Tanjun на Nike с ефектен дизайн от текстил и ергономична подметка. С него бързо и лесно ще превключим от спортен на лайфстайл режим в гардероба. Още един градски и тренди модел е Court Royale с интересен акцент при логото.

2. Спортни обувки за уикенда 

Идеални за уикенда и всеки лежерен аутфит е класиката – чифт бели кецове. Или друг чифт в неутрален цвят с дискретно лого. 

3. Фънки спортни обувки 

Във Fashion Days ще намерите огромно разнообразие от мъжки маратонки, подходящи за всеки стил и тип физическа активност. Можете да избирате например между популярни модели на Converse над глезена или Adidas Performance в различни разцветки. А дизайните на Under Armour са едни от най-щадящите при спорт заради специфичната подметка и дишащите материи на изработка.  Ако все още се оглеждате за мечтания чифт спортни обувки, просто хвърлете един поглед на селекциите във Fashion Days и разчитайте на богатството от брандове и разновидности. 

още от Стил