Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Бижута за шампионки

Кралицата на победите Илияна Раева е първият избор на Zlatarna Celje за рекламно лице за България. Визията е предоставена от Zlatarna Celje.

Ценно ли е едно бижу, то няма възраст, а само история.  Словенската бижутерийна компания Zlatarna Celje, която е сред най-големите производители и търговци на изящни бижута на Балканите, има 175-годишна история. От осем години марката се радва на голям интерес и в България -със собствени магазини, изключително внимание към клиента и с растящ брой почитатели. А вече има и своето първо рекламно лице за страната ни за следващите три години - неостаряващото Златно момиче Илияна Раева. 

На първите снимки от рекламната кампания, снимана специално за България, тя носи ръчно изработени дизайнерски бижута от бяло и розово злато с диаманти, които допълват естествената й елегантност и самочувствие. Не е случаен този избор на рекламното лице за България - това са бижута за шампиони, излъчващи самоувереност, устременост, стил и женственост!

Всички ювелирни изделия на Zlatarna Celje се изработват ръчно в Словения от злато, сребро и стомана, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, перли, кристали Сваровски. 

Изненадите от бижутерийния бранд тепърва предстоят.

още от Стил
09
Понеделник
Декември