нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Историята на Hennessy X.O в последните 150 години е одисея, която сега започва!

Световно известният визуален артист Цай Гуо Цян е звездата в предстоящото шоу с фойерверки, което ще се излъчи на живо утре

Одисеята на Hennessy X.O започва в Коняк, където блендът е създаден през 1870 г., преди да завладее света и да сподели великолепието и богатството на вкусовете си с различни култури.

Одисея, която е създадена за споделяне:  Hennessy X.O е създаден от семейство Хенеси и семейството мастър блендери Филиу от най-ценните коняци, за споделяне с най-близки приятели.  Дават му името Х.О (extra old), заради дългия период на отлежаване, между 10 и 30 години,  на различните коняци, които съставляват бленда.

Превъзходство и тайнственост, с елегантни блендове и безценно наследство от изключителни гроздови дестилати, Hennessy Х.О завладява сетивата ни.

През годините, въпреки многобройните икономически кризи и войни, Hennessy Х.О не само не изчезва от хоризонта на качествените напитки, но и става все по-ценен с богатия си, комплексен, но и елегантен вкус с нотки на пипер, диво какао и сушени плодове. А емблематичната гарафа, в която се предлага на пазара е все така разпознаваема от ценителите.

Тази година, за да отпразнува своята 150-годишнина, Hennessy Х.О покани световно известният визуален артист Cai Guo-Qiang (Цай Гуо Цян), който ще направи уникално шоу с фойерверки, което ще се излъчи на живо. За да станете част от светлинната „експлозия“, която е визуален израз на разкошния вкус на Hennessy Х.О, трябва да отидете на глобалната страница на Hennessy в Instagram - https://www.instagram.com/hennessy/, на 25 септември от 4 часа следобед българско време.

 

 

 

 

още от Стил