нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Какво означава да си мъж днес? Zegna изследва всички нови дефиниции

Какво означава да си мъж днес? Известният италиански бранд за луксозна мъжка мода Ermenegildo Zegna започна "пътуване"в тази екзистенциална тема с въпрос, който разпали разговор и изгради глобална общност, показвайки, че определенията на това да бъдеш мъж могат да бъдат повече от очакваното. Zegna насочи този разговор към това да разсъждаваме как всички можем да поемем отговорност за действията си и да живеем с цел, предвиждайки ангажимент към бъдещето и продължавайки да изграждаме своето наследство. Затова този сезон концепцията на бранда е разгърната към още по-лично изследване на историите и преживяванията, които правят днес мъжа мъж.

Мъжествеността е състояние на ума, а не набор от зададени норми на обществото.

Мъжете научиха, че любовта е сила, добротата е мощен двигател, а откритостта е свобода.

Zegna #Whatmakesaman

И в сезон пролет/лято 2021 Ermenegildo Zegna продължава да разсъждава върху темата: „Кое днес прави мъжа мъж?“ Този сезон темата е изследвана от нов ъгъл, като се подчертават качествата на съвременния мъж от гледна точка на неговите приятели и семейство. Предизвиквайки хората да се запитат „какво прави моят мъж мъж?“ Zegna предоставя възможностна близките да разгледат съвременните идеали, които имат значение за оформяне на личността на важните мъже в техния живот. През този обектив разговорът еволюира към много по-персонализирано изследване на човечеството. Разкривайки лични истории и преживявания, новата кампания на Ermenegildo Zegna улавя интимния портрет на човечеството в съвремието. Zegna показва връзката между модела, певеца и автора на песни - Габриел-Кейн Дей-Луис и майка му, 5-кратната актриса, носителка на наградата "Сезар" - Изабел Ясмина Аджани.

 

 

През своята уникална женска перспектива, Изабел обръща камерата към Габриел-Кейн и представя своето виждане за сина си. Заедно, двойката разсъждава върху уроците и ценностите, които правят Габриел-Кейн, човека, който е днес. Изабел и Габриел-Кейн са снимани в Oasi Zegna, родното място на Ermenegildo Zegna, облечени в селекция от визии от колекция пролет/лято 2021. Облечена в костюм и връхни дрехи от мъжката колекция, Изабел Аджани  демонстрира, че дрехите Zegna могат да бъдат стилизирани по уникални начини, които надхвърлят възраст и пол.

Колекцията на бранда за сезон пролет/лято 2021

Поддържайки всестранен начин на живот, Ermenegildo Zegna представя универсалния луксозен гардероб на съвременния мъж за сезон пролет/лято 2021.

Съчетавайки двата свята на работа и отдих, концепцията за модерното шивашко майсторство е дообогатена и включва бомбър-якета и якета тип „риза“ като нова интерпретация на монохромния костюм.

Луксозното облекло за свободното време съчетава лежерен комфорт и техно детайли, извеждайки елегантните, ежедневни визии на следващото ниво с динамичен избор на спортни якета, “cargo” панталони, анораци с качулки и други.

Blue Jacket

Роден на модния подиум, Ermenegildo Zegna XXX допълнително издига марката и предефинира съвременния мъжки стил с хибридни облекла в землисти тонове, вдъхновени от историческия природен резерват Oasi Zegna. Тъкаческото майсторство, качеството и иновациите са основата, на която крейтив директора Алесандро Сартори преосмисля с нов дизайн класиките в мъжкия гардероб, като използва още по-устойчиви материи, преработени за нов живот.

Открийте колекцията на бранда в бутика на ул. Съборна 2 или онлайн ТУК

Още от "пътуването" на Zegna през същността на мъжа вижте в галерията

още от Стил