нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Tiffany & Co представя първия си годежен пръстен за мъже

Снимка: Getty Images

Тази пролет Tiffany & Co. пуска първия си годежен пръстен за мъже, наречен "The Charles Tiffany Setting", който е проектиран с голям диамант. Пръстенът е кръстен на основателя Чарлз Луис Тифани, който през 1886 г. порази влюбените по целия свят със създаването на годежен пръстен, наречен Tiffany® Setting, предава eleconomista.es

Първите годежни пръстени на Tiffany за мъже са смел и модерен обрат на традиционната сватба, с дизайн, напомнящ на традиционния пръстен за печат, добавяйки ефектен централен диамант. Първият от двата налични модела на пръстена за годеж на Charles Tiffany е с кръгъл брилянтно изрязан диамант, а вторият е с диамант от пет карата с изумрудено изрязване. 

Информация за региона или страните на произход на диаманта, заедно с това къде е бил изрязан, полиран и извършен контрол на качеството, ще бъде достъпна за всички клиенти в магазините, както и чрез сертификата за диаманти на Tiffany. Очаква се годежните пръстени Charles Tiffany Setting да бъдат  представени в магазините на Tiffany & Co по целия свят през май 2021 г.

 

още от Стил