нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Алек Болдуин може да прекрати кариерата си

Getty Images

Алек Болдуин призна, че актьорската му кариера може да приключи след фаталния инцидент на снимачната площадка на филма „Ръжда“, при който след изстрел на истински куршум от пистолет, предвиден за използване от актьора, почина кинематографистка.

Той призна за тази възможност в интервю за ABC News. Заради изстрела от оръжието режисьорът Джоел Соуза бе ранен, а Халина Хътчинс почина. По време на инцидента от 21 октомври тя е ръководила всеки ход на Болдуин. „Тя ме напътства как иска да държа пистолета… Държах пистолета там, където тя ми каза да го държа, и в крайна сметка бе насочен точно под мишницата ѝ“, каза актьорът, който е и копродуцент на лентата.

 

 

Болдуин обяви още, че „не е натиснал спусъка“ на огнестрелното оръжие. „Никога не бих насочил пистолет към някого и не бих натиснал спусъка към него, никога“, каза той. По думите му някой е поставил истински куршум, който изобщо не трябвало да бъде на територията на имота.

Актьорът допълни, че не се чувства виновен, но инцидентът му е оставил емоционални белези. „Сега постоянно сънувам това. Преминавам през дена и издържам. След това колабирам. Емоционално колабирам“, каза Болдуин.

След инцидента се е срещнал със съпруга на Хътчинс и с нейния 9-годишен син.

още от Светска хроника