нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Алек Болдуин: Не съм натискал спусъка на пистолета

Getty Images

Алек Болдуин „няма представа“ как истински куршум е попаднал на снимачната площадка на филма „Ръжда“ и обяви, че „не е натиснал спусъка“ на огнестрелното оръжие, заради което почина кинематографистката Халина Хътчинс. Това става ясно от тийзър на интервю на актьора за ABC News пред Джордж Стефанопулос, което ще бъде излъчено днес.

„Никога не бих насочил пистолет към някого и не бих натиснал спусъка към него, никога“, обяви Болдуин. По думите му някой е поставил истински куршум, който изобщо не трябвало да бъде на територията на имота.

 

 

На 21 октомври по време на репетиция за уестърн лентата в ранчо близо до Санта Фе, Ню Мексико, античен револвер гръмва в ръцете на Болдуин, в резултат на което Халина Хътчинс почина, а режисьорът Джоел Соуза бе ранен. Актьорът участва във филма и е негов копродуцент.

Той споделя още, че не е имал причина да подозира за истински куршум в пистолета. Пред Стефанопулос говори и за Хътчинс. „Мисля си назад и се чудя какво можех да направя. Тя беше човек, обичан от всеки, който работеше и бе харесван от всеки“, коментира Болдуин.

 

още от Светска хроника